Om os

Det er med stor ydmyghed, at jeg den 1. juni 2020 har jeg overtaget klinikken efter speciallæge Jens Hertz. Jeg hedder Vibeke Hartvig Boujida, er uddannet speciallæge i gynækologi og obstetrik i 2007 og har haft ansættelser på Rigshospitalet, Gentofte, Roskilde og Hvidovre hospital. Desuden har jeg tidligere arbejdet som overlæge på Holbæk Sygehus. Deltagelse i kongresser og kurser holder mig løbende opdateret inden for specialet.

Jeg har en særlig interesse for fertilitetsudredning og fertilitetsbehandling, som jeg har beskæftiget mig med de sidste 12 år.

Min kompetente lægesekretær, Lizzi Borch, har i mere end 30 år arbejdet i praksis for forskellige speciallæger i gynækologi og obstetrik. Lizzis mange års erfaring har givet hende et indgående kendskab til det gynækologiske speciale, men også til obstetrik og fertilitet. Af tidligere ansættelser kan nævnes stilling i gynækologisk ambulatoriet på Roskilde Sygehus i 22 år og administrativt arbejde med hysterectomi-databasen på Hvidovre Hospital over en 10-årig periode.

Vibeke Hartvig Boujida

Jeg er ansat deltid på
Fertilitetsklinikken Trianglen.
Klinikken har et ydernummer og inseminationsbehandling er derfor gratis.